top of page

WE HEBBEN NU AL PLEZIER IN WAT ER STRAKS STAAT TE GEBEUREN!

Het eerste Visie Festival in 2022 was een groot succes. Dat bleek niet alleen tijdens de dagen zelf, maar ook uit de vele positieve reacties na afloop. 'Het is echt een festival!', 'Jeetje, wat is er veel te doen en beleven!', 'Wat leuk dat we samen zoiets moois hebben neergezet' en 'Wat een leuke sfeer!'. Daar worden we blij van! 

 

En daarom doen we het Visie Festival in september 2024 nog eens dunnetjes over. Met verschillende workshops, activiteiten, muziek, optredens, hapjes en drankjes. Kennis delen en elkaar ontmoeten, dat is het doel. Met als rode draad onze visie: het leveren van menswaardige zorg waarbij begeleider en cliënt samen gaan voor 100%. Met een open blik kijken we naar wat wél kan en dat pakken we samen aan. Dat ga je zien, ervaren en voelen tijdens dit bijzondere evenement.

 

Kick-off

Ook bij de volgende editie leggen we de lat hoog. En is een goede voorbereiding belangrijk. We nodigen je daarom van harte uit voor de kick-off op donderdag 28 september. Waar we onder andere het thema onthullen en in groepen creatief aan de slag gaan. Dus….wil jij meedenken over de inhoud van het Visie Festival 2024? Meld je dan uiterlijk maandag 25 september aan via visiefestival@asvz.nl. Het belooft een gezellige middag te worden!

Datum

Donderdag 28 september 2023

Tijd

15.00 - 17.00 uur

Locatie

De Ark, Merwebolder, Touwbaan 1, Sliedrecht

Voor wie?

Iedereen die iets wil betekenen tijdens het Visie Festival 2024

Aanmelden

Meld je nu aan via visiefestival@asvz.nl

ASVZ_logo_VF_met-kickoff.jpg
bottom of page